Systeembeheer
Hesi ict biedt bedrijven ondersteuning op maat met systeem- en netwerkbeheer op contractbasis of op afroepbasis:

  • Bij beheer op contractbasis worden vooraf afspraken gemaakt over het aantal uren dat u ondersteuning nodig heeft. Deze tijd is voor u gereserveerd en u betaalt een gunstig uurtarief.
  • Bij beheer op afroepbasis is er geen contract en zijn er geen structurele afspraken. U betaalt het normale uurtarief.De voordelen van systeem- en netwerkbeheer door hesi ict

 

Veel kennis van en jarenlange ervaring met een grote verscheidenheid aan netwerken, besturingssystemen en applicaties. Daardoor bereiken wij meer in minder tijd.


De planning van het systeembeheer is zodanig dat uw werkzaamheden er zo min mogelijk onder te lijden hebben. Wij verrichten een groot aantal werkzaamheden op afstand en buiten kantoortijden. 


Uw systemen en netwerken worden optimaal beveiligd met een uitgebreid pakket aan spamfilters, antivirus en firewalls. Daarbij leveren wij maatwerk en nemen alle factoren in ogenschouw die de mate van onveiligheid bepalen.

Bij ons is er één aanspreekpunt met alle kennis van zaken die u zo snel mogelijk helpt als er zich problemen of storingen voordoen. Bij dringende zaken, staan wij altijd voor u klaar.


Wij voeren geen onnodige werkzaamheden uit en zijn er niet op uit om bepaalde producten te verkopen. Wij kopen pas producten in als ze nodig zijn, tegen de op dat moment geldende prijzen.

Onze werkzaamhedenWij verrichten preventief allerlei werkzaamheden om uw systeem up-to-date en veilig te houden. Daarnaast hebben wij een uitgebreid back-up systeem met meerdere weken historie van bestanden en een actuele schaduw back-up op onze eigen server in the cloud.  

Mochten zich onverhoopt ernstige storingen voor doen, dan kunnen wij in het ergste geval een recente versie van uw werk terug zetten. Dat scheelt u een hoop werk en is een geruststellende gedachte. 

Gelukkig zijn de meeste storingen met minder ingrijpende maatregelen te verhelpen. Vaak kunnen wij u telefonisch al op weg helpen en anders zijn wij snel ter plaatse. Ook voor andere beheerwerkzaamheden staan wij klaar om al uw voorkomende automatiseringsvragen te beantwoorden. Een aantal van deze werkzaamheden kunnen we op afstand doen. Voor de overige werkzaamheden komen we wekelijks of maandelijks bij u langs.

Hesi ict levert hard- & software ‘op maat’


Als fullservice automatiseringsbedrijf betekent levering van hard- en software bij hesi ict: 

  • Vrijblijvende en onafhankelijke advisering over het computersysteem dat u nodig heeft.
  • Elk systeem wordt samengesteld naar uw wens.
  • Alle gangbare hard- en software worden zeer snel geleverd.
  • Gratis gebruik van de storingsdienst bij problemen.
  • Hulp bij installatie en/of instructie is inbegrepen.
  • Naast leveren van nieuwe systemen, ook aanpassen van uw oude systeem.