Maatwerk
Waarom zijn wij de “perfecte match” voor het schrijven van uw maatwerksoftware?
  • Omdat wij niet alleen zeggen dat onze maatwerksoftware naadloos aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten en eenvoudig te bedienen is, maar dit ook echt waarmaken!
  • Omdat u bij ons niet betaalt voor overbodige overheadkosten en dure projectmanagers, maar uitsluitend voor de software. En dat maakt onze software heel betaalbaar.
  • Omdat wij eerlijk advies geven en u geen software verkopen als er een eenvoudige en goedkopere oplossing is. 
  • Omdat bij ons de software geschreven wordt door een specialist met meer dan 25 jaren ervaring, die bovendien software heeft geschreven voor veel verschillende branches en voor de meest uiteenlopende toepassingen. 
  • Omdat onze softwareontwikkelaar zelf de wensen met u en uw gebruikers doorneemt.
  • Omdat wij bedrijfssoftware, industriële software, webapplicaties, koppelingen én business apps kunnen schrijven en kennis hebben van een groot aantal talen en platformen. Dit maakt het aantal mogelijkheden bijna eindeloos.
  • En tenslotte omdat wij onze software zelf schrijven en niet uitbesteden aan bedrijven in Azië (omdat daar de personeelskosten lager zijn). Dat betekent dat de kans op fouten bij ons geringer is en wij een grotere flexibiliteit hebben bij eventuele tussentijdse veranderingen.

Waar hebben wij ervaring mee?

Wat zijn de mogelijkheden op softwaregebied?

Wij hebben ervaring met het schrijven van de volgende maatwerksoftware:

databaseapplicaties

conversies

netwerkprotocollen

beheerprogramma’s

speelschema’s

sjablonen

macro’s

plugins voor web templates

koppelingen tussen industriële automatisering en kantoorautomatisering

customized CRM software

huisstijlautomatisering (inclusief e-nieuwsbrieven en webfolders)

registratiesoftware

software voor het grafisch inzichtelijk maken van gegevens

 

In principe kan elke taak geautomatiseerd worden. Waar het om gaat is wat het oplevert in tijd, gemak en geld. Dit is afhankelijk van de tijdsduur, de moeilijkheidsgraad en de periodiciteit van een taak. Een kleine taak die elke dag  opnieuw uitgevoerd moet worden, levert op de lange termijn gezien veel tijdwinst op als deze geautomatiseerd wordt. De investering in maatwerksoftware om de taak te automatiseren verdient zichzelf daardoor op den duur sowieso terug.

Een taak die niet regelmatig wordt uitgevoerd, is vaak nog sneller rendabel als hij wordt geautomatiseerd, omdat de software niet zoals een mens “in zijn geheugen hoeft te graven” hoe de taak ook alweer uitgevoerd moet worden. Een simpel voorbeeld hiervan is gepersonaliseerde mailingen aan uw klantenbestand, die met een maatwerksjabloon heel makkelijk geautomatiseerd kunnen worden. 

Daarnaast levert huisstijlautomatisering een niet te onderschatten tijdwinst (en enorm gemak) op. Geen geklungel meer in Word en Outlook; al uw correspondentie is voortaan in het juiste lettertype, de goede lay-out en met uw logo op de goede plaats. Hoe handig is dat?

Tot slot is een belangrijk deel van automatisering gericht op het structureren en overzichtelijk maken van gegevens. Denk hierbij aan relatiebeheersoftware, software voor het registreren van uren die gewerkt worden of van objecten die verhuurd worden. Onze ervaring op dit gebied is dat er veel software wordt aangeboden die voor de kleinere bedrijven te uitgebreid is (en daardoor niet betaalbaar) en niet voldoende aansluit aan hun behoefte. Daarom hebben wij een basic databaseprogramma geschreven, dat eenvoudig is aan te passen aan specifieke behoeften en dat bovendien met bepaalde opties is uit te breiden.