Software
Gebruiksvriendelijke software   

Onze software is uiterst gebruiksvriendelijk, omdat wij uw manier van werken meenemen bij de ontwikkeling en de uiteindelijke gebruiker van de software betrokken wordt in het project. Daarbij denken wij mee met u en de eindgebruiker om samen tot de beste oplossing voor uw onderneming te komen.Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wij maken géén gebruik van buitenlandse softwareontwikkelaars om de prijs te drukken, maar kunnen onze software toch voor zeer concurrerende, eerlijke prijzen aanbieden. Dat komt omdat wij een tweemansbedrijf zijn met zeer weinig overheadkosten en kantoor aan huis. Grote voordeel van onze kleine omvang is bovendien dat u met de softwareontwikkelaar zelf contact heeft om uw wensen te bespreken, wat de kans op fouten aanzienlijk verkleint.

Makkelijk en mooi

Wij hebben veel ervaring met het schrijven van toepassingen die kleine taken automatiseren. Met name taken die zeer regelmatig uitgevoerd moeten worden, leveren tijdwinst en gemak op als ze geautomatiseerd worden. Bovendien werkt een programma nauwkeuriger dan een persoon, zodat u fouten zoveel mogelijk beperkt.Uitgebreide ondersteuning

Ook als het project is afgerond kunt u op onze ondersteuning rekenen bij vragen en problemen. Daarbij heeft u altijd rechtstreeks contact met de programmeur en niet met een helpdesk. Dit is wel zo handig, want de programmeur is natuurlijk degene die er het meeste van afweet!

Wat kunnen wij voor u doen?Er zijn algemene kantoortaken die geautomatiseerd kunnen worden en die voor bijna elk bedrijf hetzelfde zijn, maar er zijn ook specifieke taken die afhankelijk zijn van het soort bedrijf. Soms is een eenvoudig uitvoeringspogramma al voldoende om u elke dag flink wat tijdwinst op te leveren. Dit kan een sjabloon in een tekstverwerker zijn, maar ook een automatische koppeling tussen orders en voorraden. Aan de andere kant kan het echter ook gaan om geavanceerde automatiseringssystemen die een volledig kantoorproces overnemen. Het is maar net wat bij uw bedrijf de meeste voorrang heeft en waar de meeste tijdwinst op te boeken is of waar de nauwkeurigheid het meest belangrijk is.

Samen met u kunnen wij uw bedrijfsproces doorlopen en de mogelijkheden voor automatisering doornemen. Belangrijk is om steeds de functionaliteit in het oog te houden. Wat dient er geautomatiseerd te worden en waarom? Het gaat immers niet om het automatiseren, maar om het voordeel dat het u oplevert. 

Neem eens een kijkje bij onze zelf ontwikkelde software: u&f (urenregistratiesoftware) en trending (monitoringsoftware).