Hosting
Wat bieden wij u met onze internetdiensten?

 • wij zijn een fullservice internetbureau: wij verzorgen het webdesign, de domeinnaam registratie en de hosting van uw website
 • wij hebben de beschikking over een eigen server
 • wij hanteren betaalbare hosting tarieven
 • Onze tarieven zijn inclusief een uitgebreid servicepakket zoals het aanmaken en onderhouden van de mailboxen, het installeren en onderhouden van spamfilters en het uptodate houden van CMS software  
 • onze server heeft een enorme capaciteit en meerdere snelle verbindingen

Domeinnaamregistratie

Naast het registreren van nieuwe domeinnamen, verhuizen wij uw bestaande domeinnaam gratis voor u van een andere provider naar ons. Tevens redirecten wij ook al uw geregistreerde domeinnamen naar een ander internetadres, zodat bezoekers van deze domeinnamen automatisch doorverwezen worden naar uw centrale website. Dit is heel handig bij het registreren van .com en .eu extensies, zodat uw naam bij alle extensies gedekt is en een collega ondernemer uw naam niet meer kan gebruiken met deze extensies. Redirecten is tevens een goede optie als uw domeinnaam vaak foutief ingevoerd wordt, bijvoorbeeld bij domeinnamen met een minteken. Ook bij lastig te onthouden internetadressen van onder andere LinkedIn, Facebook en Blogs, is het handig om te redirecten. Bovendien kunt u een korte domeinnaam registreren voor tijdelijke acties, zodat bezoekers automatisch naar de juiste actiepagina op uw website worden doorverwezen.


Zichtbaar zijn op internet

De voordelen van een goede domeinnaamregistratie:

 • Bezoekers kunnen uw website onder meerdere namen vinden
 • Er komen meer bezoekers op uw website
 • Tijdelijke domeinnamen voor acties worden doorgelinkt naar uw website
 • Uw e-mail wordt naar de juiste mailserver doorgestuurd

Hosting

Wij bieden diverse mogelijkheden om uw website op het internet te hosten. Hiervoor beschikken wij over een eigen server die uiteraard volledig beveiligd en geconditioneerd is. De grootte van uw website bepaalt het aantal megabytes en de hoeveelheid dataverkeer die u bij ons huurt. Afhankelijk van deze grootte huurt u een deel van een server tot een hele server. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om uw eigen server bij ons te plaatsen. Wat u ook kiest, u bent verzekerd van een betrouwbare, bereikbare en snelle website.

Cloud email hosting

Cloud hosting van uw email (vaak hosted Exchange genoemd) is onze e-maildienst gebaseerd op Microsoft Exchange. Hierbij beheren wij uw email, agenda en contactpersonen op onze eigen server (in de cloud). Als extra service maken wij uw mailboxen voor u aan en doen alle benodigde instellingen voor u. In tegenstelling tot het meerdendeel van de providers, hanteren wij hier normale tarieven voor.

De voordelen van cloud email hosting:

 • U heeft geen eigen mailserver nodig
 • Uw volledige email, agenda en contacten zijn op alle moderne mobiele apparaten altijd beschikbaar voor u
 • U kunt gebruik maken van een zeer gebruiksvriendelijke webmail (Microsoft Outlook Webaccess)
 • U heeft automatisch een back-up in de cloud van uw mail, agenda en contacten


NB. de meeste providers bieden standaard een email service aan die gebaseerd is op het pop3 protocol, waarbij de provider de mail alleen ontvangt en daarna z.s.m. weer doorstuurt naar het mailprogramma van de gebruiker. Hierbij dient de gebruiker zijn eigen mail te beheren en gelden bovengenoemde voordelen van cloud email hosting niet!